Min historie

Om Lars

Tekst under udarbejdelse!

Mit navn er Lars Bek. Jeg er 52 år og bor i Eskebjerg, hvor jeg dagligt har klienter til behandling og facilitering (coaching).

Jeg er Access Consciousness Bars facilitator. Derudover er jeg også uddannet psykomotorisk terapeut, folkeskolelærer samt underviser i dansk som andetsprog for unge og voksne indvandrere. Jeg laver kurser og har klienter som Access Consciousness Bars facilitator. Jeg udbyder både barsbehandling, kropsprocesser og facilitering, som er coaching med redskaber fra Access Consciousness .

Jeg er grundlæggende et nysgerrigt menneske. Jeg er dedikeret til at leve og udfolde så meget af mig selv og mine kvaliteter som overhovedet muligt, og jeg er villig til at gøre hvad der skal til for at virkeliggøre denne vision. Mine erfaringer med at (gen)erobre mig selv, min virkelighed og mine kvaliteter bruger jeg til at inspirere og støtte andre i at vælge sig selv og det der gør dem lykkelige til, hvis de ønsker det.

Min professionelle vej afspejler mit ønske om at bidrage til andre mennesker på forskellige måder. Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut (afspændingspædagog), lærer, inklusionsvejleder og Access Consciousness Bars Facilitator. Jeg har desuden taget et væld af kurser inden for personlig udvikling, terapi, meditation, selvudvikling, spiritualitet osv. – alt sammen viden og erfaring jeg også trækker på i mine kurser og 1:1-sessioner med mine klienter.

I en session skaber jeg et rum, hvor du ikke bliver dømt for det, du er – jeg bestræber mig på aldrig at komme med forudfattede svar, men understøtter dig i at finde din egen sandhed og i at udfolde dine særlige evner og kvaliteter. Jeg arbejder med redskaber fra Access Consciousness, som styrker dig i at vide dét, du ved. Et centralt redskab er brug af særlige spørgsmål, der åbner op for din viden og giver dig nye være- og handlemuligheder. Alle de redskaber jeg bruger i en session, bruger jeg også selv i min hverdag, og har derfor en levet erfaring med at implementere dem for at skabe forandring og udvikling i mit eget liv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luk menu